Kamaszfiú lett a csinos színésznőből

22nd Annual Screen Actors Guild Awards - Red Carpet GettyImageRank2 VERTICAL USA California City Of Los Angeles Television Show Photography Arts Culture and Entertainment Attending Shrine Auditorium Celebrities Screen Actors Guild Screen Actors Guild Awar
LOS ANGELES, CA - JANUARY 30: Actress Nasim Pedrad attends the 22nd Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 30, 2016 in Los Angeles, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Vészhelyzet-ben is látott Nasim Pedrad különös szerepet kapott, egy új vígjátéksorozatban egy 14 éves fiút játszik.
Vágólapra másolva!

A Foxra készül a Chad: An American Boy című szitkom, ahol a címszerepet, egy 14 éves közel-keleti fiú megformálását egy 34 éves színésznőre, Nasim Pedradra bízták. A történet szerint a karakternek a kamaszkor szokásos problémái mellett azzal is meg kell küzdenie, hogy hirtelen a család fejévé kell előlépnie.

Nem egy tipikus kamaszfiú Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

"Le vagyok nyűgözve, hogy a tévében egy olyan közel-keleti családban tűnhetek fel, amely nem Jack Bauer ellen dolgozik. Emellett köszönöm a Foxnak, hogy meglátta bennem az igazi valómat, a kínos, tájékozatlan 14 éves fiút" – nyilatkozott a színésznő.

Pedrad legutóbb az Új csaj pár részében tűnt fel, de benne volt a Scream Queens-ben is, a Vészhelyzet-ben pedig Suri nővérként láthattuk kilenc epizódban.