A tévétörténet két legszerencsétlenebb nője

Scully élete egy ógörög sorstragédia
Vágólapra másolva!
Meredith Grey és Dana Scully rettentő életet kaptak a forgatókönyvíróktól, csupa halál, gyász és betegség, ami körbeveszi őket.
Vágólapra másolva!

Az itthon is népszerű Grace klinikában látott Meredith Grey és az X-aktás Dana Scully lett a tévésorozatos történelem két legnyomorúságosabb sorsú szereplője, legalábbis a Mashable szerint, és ezt impozáns infografikával bizonyítja.

Scully élete egy ógörög sorstragédia Forrás: FOX

Már a sorozat előéletük sem egy kacagtató szituációs komédia, előbbi szülei elválnak, anyja öngyilkosságot kísérel meg, Scully egy tanárát megölték.

Később Meredith Grey elveszíti anyját, nevelőanyját, féltestvérét, férjét, de még kutyáját is, Scully apja és anyja szívrohamban hal meg, testvérét megölik, és persze a kutyáját ő is elveszti. További tragédiákat sorolnak: a doktornőnek például két jó barátja is meghal balesetben, Scullynak viszont nem hal meg barátja – mert nincs is neki egy sem, legfeljebb Mulder, ami legalább olyan szomorú.

Mindenki meghalt mellőle

Meredith egy adott ponton meg is hal, fulladás következtében, de feléled, amúgy pedig számos betegsége és baja volt a 2005-ben rajtolt széria kezdete óta. Scully megúszta egy kómával, és agyrákkal is riogatták, de volt börtönben is, ráadásul 11 alkalommal elrabolták az idegen lények. Hosszan sorolhatnánk, de itt van alább a táblázat: tényleg gyötrelmes életet kapott a két karakter.

Forrás: Mashable