Még egy nagy név megy az új Twin Peaksbe

2015 Social Good Summit - Day 1 GettyImageRank2 VERTICAL USA New York City Photography Ashley Judd Arts Culture and Entertainment Attending 2015 ACTRESS A-List Celebrity PersonalityInQueue FeedRouted_Global 2015 Social Good Summit
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 27: Actress Ashley Judd attends the 2015 Social Good Summit at 92Y on September 27, 2015 in New York City. Mireya Acierto/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Ashley Judd is csatlakozott az új Twin Peaks népes színészgárdájához, képernyőn a Missing – Elrabolva című sorozatban láthattuk legutóbb.
Vágólapra másolva!

Folyamatosan érkeznek a hírek a Twin Peaks háza tájáról, legújabban Ashley Judd csatlakozott a projekthez. Egyelőre nem tudni, hogy az alkotók milyen szerepet szánnak a színésznőnek, akit legutóbb a Missing – Elrabolva című sorozatban láthattunk a képernyőn, korábban pedig a Sisters-ben is benne volt.

Ashley Judd 2015-ben Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mireya Acierto

Filmjeinek listája ennél jóval terjedelmesebb, csupán a kilencvenes években olyan alkotásokban szerepelt, mint a Füst, a Szemtől szemben, A gyűjtő vagy a Ha ölni kell, újabban pedig A beavatott-ban és folytatásában láthattuk.

A 2017-ben érkező Twin Peaks-be több egykori szereplő is visszatér, újonnan többek között Naomi Watts és Tom Sizemore csatlakozott Judd előtt.