Pordán Petra: Furák a reggelek az Önindító nélkül

Pordán Petra
Vágólapra másolva!
Pordán Petra már nincs ott reggelente a Music FM reggeli műsorában, a rádió közleménye szerint közös megegyezéssel távozott az Önindító-ból. A műsorvezető egyelőre új tévés munkájára koncentrál, a rádiózástól viszont biztosan nem köszönt el véglegesen - az Origónak többek közt ezekről mesélt.
Vágólapra másolva!

Az Önindító előtt is rádiózott már, közel tíz év után hagyta ott a mikrofont. "Nagyon fog hiányozni a rádiózás, és furcsállom, ahogy itt a Music FM-nél alakult a sorsom, de nem fogok sárral dobálózni, mert az nem az én stílusom.

ahelyett, hogy sok szerencsét kívántak volna, de nem akarok üzengetésekbe belemenni, elfogadtam ezeket a véleményeket."

Közel tív évet rádiózott, most jön egy kis szünet Forrás: 89.5 Music Fm / Facebook

"Leginkább az esett rosszul, amit a rádió vezérigazgatója nyilatkozott. Azt mondta, hogy egyébként is frissült volna a csapat, terveztek személyi változásokat, mert vannak kevésbé népszerű műsorvezetőik. Nem hiszem, hogy a népszerűség miatt kitettek volna a csapatból" - mondta.

"Furák a reggelek, az Önindító előtt a Juventus Rádióban és a Cool FM-nél is dolgoztam, mindig korán keltem. Remélem, megtalál a jövőben olyan rádió, akik szerint a tévés és a rádiós munka összeegyeztethető. A tévéműsorban a képernyőn túl is lesz munkám, sokat dolgozunk a háttérben is, így kitölti majd az időmet, nem csak péntek és szombat este fogok dolgozni" - mesélte.

Szívesen folytatná a rádiózást

Felröppentek olyan hírek, miszerint Jakupcsek Gabriella váltja a műsorban, de szerinte erre nem sok esély van. "Nagyon tisztelem, és kiváló szakembernek tartom, de nem hiszem, hogy ő kerülne a helyemre. A Music FM zeneileg egyre inkább a fiatal korosztályt célozza meg, így

Bár nem követem így az eseményeket, minden jót kívánok annak, aki megkapja ezt a munkát."

Pordán Petra minden jót kíván az utódjának Forrás: 89.5 Music Fm / Facebook

"Megdöbbentett, és közben nagyon jólesett az a szeretet, amit a közösségi oldalon kapok, a napokban nagyon sokan írnak, hogy hiányolnak, és nagyon szerették velem a műsort. Örülök ezeknek a visszajelzéseknek, és bízom benne, hogy hamarosan újra fognak hallani a rádióban" - mesélte.