A konyhafőnök versenyzője visszatér

Nagy Eszter, A konyhafőnök
Vágólapra másolva!
A konyhafőnök második szériájában tűnt fel Nagy Eszter, aki bár nem nyerte meg az RTL Klub főzőversenyét, sokat köszönhet a műsornak: neki van az egyik legnagyobb online rajongótábora a versenyzők közül, saját gasztroműsort forgat, és főzőkurzusaira egyre többen jelentkeznek. A kreatív séf arról is mesélt az Origónak, hogy milyen ételeket tálalna saját éttermében, és utólag miért nem bánja, hogy nem keresték meg országos tévék.
Vágólapra másolva!

A konyhafőnök tízmilliós fődíja sokat segített volna saját étterme beindításában, de a verseny alatt nem a pénz, hanem a feladatok teljesítése motiválta. "Én győzni mentem. A sportolói múltamból is adódik, hogy ha elindulok egy versenyen, én oda a győzelemért megyek. Nem a fődíj hajtott, hanem az lebegett a szemem előtt, hogy minden feladatból a legjobbak között jussak tovább a következőbe" - emlékezett.

Nagy Eszter A konyhafőnök második szériájában tűnt fel Forrás: Tóbi László

"Régi vágyam, hogy legyen egy kis éttermem, ahol saját és újragondolt magyaros ételeket készítek fine dining stílusban. Mivel nem nyertem meg a tízmillió forintot, hogy ezt megvalósítsam, kerestem más lehetőséget, hogy adni tudjak az embereknek. Örülök, ha átadhatok egy ötletet vagy egy jó receptet, ami miatt szívesen állnak be a konyhába. A verseny után nem kerestek meg tévécsatornák felkérésekkel, a TV Paprikába például szívesen mentem volna, de nem kellettem. Valahol érthető is, mert ha visszanézem A konyhafőnök-ös videókat, én is látom, hogy részben az izgalom miatt nem beszéltem túl érthetően. Azóta is igyekszem ezen javítani, sokat fejlődtem" - mesélte.

Saját tévéműsort forgat

Végül a győri televízióval egyeztek meg, közös gasztroműsort forgatnak. Az adások már nemcsak a városban, hanem többek közt Budaörsön, Veszprémben és Kecskeméten is elérhetők. "Már tíz városban lehet látni a tévéműsort, az év végére pedig tervezzük, hogy az egész országban elérhető lesz, így

Van saját konyhám, amit eredetileg főzőkurzusoknak rendeztem be, és kezdetektől tele vannak ezek az élménytanfolyamok. Ha még többet tartanék, még többen jönnének, de egyelőre ennyire van kapacitásom, nem szeretnék belerogyni."

A forgatások mellett tanfolyamokat is tart Forrás: Marcali Gabor

Az RTL Klub főzőműsora miatt sokan ismerik az arcát, így könnyebb építkezni, de úgy véli, A konyhafőnök nélkül is szépen kialakult volna ez a munkakör.

"Lehet, hogy nehezebben indult volna be, de szerintem menne, rengeteg pozitív visszajelzést kaptam korábban is. Nagy vágyam a vendéglátásban dolgozni teljes munkaidőben, de még mindig egyedül nevelem a két kisgyermekem, mellettük ez nem férne be."

A forgatások és a tanfolyamok mellett továbbra is tevékeny kreatív séfként több étteremnek készít ajánlatokat. "Megtervezem a menüsort, a tálalást, odaadom a kidolgozott recepteket. Nyitottak erre az éttermek, és a legtöbb helyen jól sült el. Ebből a munkából megkapom azt, hogy

Egyre több városban érhető el a műsor Forrás: Marcali Gabor

Közösségi oldala az egyik legnépszerűbb a versenyzők közül, receptjeit és videóit pedig egykori csapattársai és a műsor készítői is követik. "Örülök a visszajelzéseknek, és az is nagyon jólesik, mikor a boltban odajönnek hozzám, és megkérdezik, hogy hol tudnak olyan fűszert venni, amit az utolsó adásban használtam. Egyre több követőm van, és bízom benne, hogy a számuk majd tovább növekedik."