Nádai Anikó: Kaptam jót és rosszat egyaránt

2016.02.19. 12:31

Nádai Anikó lesz a Farm egyik műsorvezetője, heti váltásban jelentkeznek majd be Fördős Zével az RTL Klub új realityjében. Az egykori Való Világ-lakó ebben a műsorban is kipróbálná magát játékosként, ha nem lenne kisgyermeke - nem riad vissza a mezőgazdasági munkáktól, tud kukoricát morzsolni és el sem tudná képzelni az életét kisállatok közelsége nélkül.

A Farm műsorvezetői, Nádai Anikó és Fördős Zé korábban még sosem dolgoztak együtt, de hamar összecsiszolódtak. "Nagyon jól kijövünk egymással, de sokat nem leszünk együtt képernyőn, váltásban vezetjük majd a realityt. Mi nem fogunk ott élni a játékosokkal, de nem lenne ellenemre a farmon az élet. Vidéken nőttem fel, egy tanyán laktunk a családommal, a nagymamám sok mindent tanított nekem, többek közt a kukoricamorzsolást is. Jártam többször disznóvágáson és szüreten, rendszeresen mentünk szilvát és almát szedni, én ilyen közegben töltöttem a gyerekkorom. Nem lenne gondom játékosként a műsorban, bár egy csirke levágásával biztosan meggyűlne a bajom."

Nádai Anikó és Fördős Zé vezetik majd a FarmotForrás: RTL Klub

Jelenleg sem városban él, fontos számára a nyugalom és a természet. "Kicsit távolabb költöztünk Budapesttől, van kert, lehet kisállatokat tartani, vidékies a hangulat. Nem tudnám elképzelni az életemet anélkül, hogy kutyák vagy macskák éljenek körülöttem."

Menne játékosként is

A mezőgazdasági munkáktól nem tartana, a műsorvezetői feladat miatt azonban már nagyon izgul, alig várja, hogy elkezdődjön a műsor. "Kevesebb műsorvezetői tapasztalatom van, mint Zének, izgulok is egy kicsit. Régebben vezettem a Való Világ éjszakai kísérőműsorát, így valamilyen szinten van gyakorlatom, de most még nagyobb feladatról van szó. Ha nem lenne kisbabám, biztosan jelentkeznék ebbe a műsorba játékosként is az élmények miatt. Úgy gondolom, óriási lehetőség egy realitybe bekerülni és ennyi ideig képernyőn lenni."

Még nem túl tapasztalt a műsorvezetés terénForrás: Nádai Anikó / Facebook

Mióta bejelentették, hogy műsorvezetőként lesz képernyőn, a pozitív kommentek mellé érkeztek ellendrukkerek is.

"Azok is ösztönöznek, akik az írták, hogy biztosan tök béna leszek, meg hogy nem tudnak elképzelni ebben a szerepben. Kaptam jót és rosszat egyaránt, számítottam is rá. Senkinek sem érdeke egy rosszul működő műsorvezetőt alkalmazni. Ha az RTL Klubnál nem látnának bennem lehetőséget, nem engem választottak volna" - mondta.

A szülés előtt az Éjjel-nappal Budapest szereplője volt, egyelőre nincs szó arról, hogy a szerepet visszaveszi. "Még nem kerestek meg ezzel az ajánlattal, de ha úgy alakul, pár rész erejéig szívesen visszamennék. Nagyon szerettem azt a munkát, de anyaként most már csak bizonyos keretek közt tudnám vállalni."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK