Át kell alakítani a Barátok köztöt Rékasi Károly miatt

2016.02.22. 13:06

Távozott a kórházból és mivel orvosától engedélyt kapott rá, a héten megkezdi a munkát a Barátok közt-ben Rékasi Károly.

A színészt újra meg kellett műteni, mivel a nyári motorbalesetéből származó sérülései nem megfelelő ütemben gyógyultak. Eddigi gyógyulási folyamata és rehabilitációja nem okozott fennakadást a sorozat történetvezetésében, de a mostani váratlan helyzet már igen, így a készítők sokat dolgoztak azon, hogy a történetet Rékasi Károly állapotához és teherbírásához igazítsák.

Rékasi Károly újra forgatFotó: Marton Szilvia/Origo

"Úgy dolgoztuk át a történetet, hogy Karcsinak - ameddig az szükséges-, ülnie vagy feküdnie lehessen, majd később mankóval állnia is, valamint a teherbírására szabtuk a jelenetek mennyiségét. Figyelembe véve a sérülés súlyosságát, és ügyelvén arra, hogy nehogy megterhelje a sérült végtagot, felkértünk egy betegszállító céget, hogy szállítását az otthona és a stúdió között végezze el, és a forgatás alatt legyen segítségére, amennyiben az szükséges. A stúdión belül is biztosítjuk a helyváltoztatását, például az öltöző, smink vagy a forgatási helyszínek között" - mondta Rozgonyi Ádám, a sorozat kreatív producere.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK