Végre kiderült, hogy volt-e szexszerződés a Jóbarátoknál

Jóbarátok reunion
1EC99FD2
Vágólapra másolva!
Megvolt a nagy összeborulás, újra egy színpadon szerepelt a Jóbarátok öt színésze, Mathew Perry pedig videoüzenetben jelentkezett be. Az egész alig tartott tíz percig, túl sok új információt sem kaptunk, a rajongóknak azonban bizonyára így is nagy esemény volt. 
Vágólapra másolva!

Február 22-én lement az NBC-n a Must See TV: An All-Star Tribute to James Burrows című műsor, amelyet világszerte úgy harangoztak be, hogy újra összeáll benne a Jóbarátok csapata – amint azonban a címből is kitűnik, igazából egy tiszteletetadás volt James Burrows tévés rendezőnek, az Agymenők, a Cheers, a Taxi, a Frasier – A dumagép és a Mike és Molly színészei is közreműködtek.

Csak Matthew Perry hiányzott Forrás: NBC

A Jóbarátok-ra a kétórás műsorból így nagyjából 12 perc jutott, ebből is elvettek némi időt a bejátszások és az óriási, szűnni alig akaró taps. Chandler egykori alakítója, Matthew Perry csak egy videoüzenetben jelentkezett be – épp Londonban volt egy színdarab miatt –, majd felkonferálta a kollégáit is, Lisa Kudrow-t, David Schwimmert, Courteney Coxot, Matt LeBlanc-t, Jennifer Anistont.

Túl sok új információhoz nem jutottak hozzá a rajongók,

a színészek arról meséltek, hogy mennyire jóban voltak a forgatás során, azt a viszonyrendszert, ami a képernyőn látszott, a valóságban is igyekeztek megteremteni. Legalább most volt egy kis feszültség is, miután kiderült, hogy Kudrow volt az egyetlen, akit kétszer hallgattak meg a szerepére.

A színészek között is megvolt a baráti viszony Forrás: NBC

A szereplők természetesen nosztalgiáztak rendesen, LeBlanc kedvenc jelenete az volt, amikor Rosst kilőtték egy jégkoronggal, Coxnak pedig az áramszünetes epizód jött be a legjobban. Aniston a gimis időkre való visszaemlékezéseket szerette, amikor Monica még kövér volt, Rachelnek pedig nagy orra volt.

A legérdekesebb kérdés kétségkívül az volt – nem véletlenül a reklámszünet előtt tették fel –, hogy igaz-e a pletyka, miszerint

a színészek szerződésében benne volt, hogy nem szexelhetnek egymás között.

Mindenki zavartan nézelődött, majd Kudrow kibökte: "Tőlem nem kérték, hogy bármi ilyet aláírjak." A videót többek között itt tudja megnézni.