Új főszereplő jött a Walking Deadbe

Walking Dead
Vágólapra másolva!
Jesusnak hívják, és felbukkanása után már el is lopott egy furgont tele élelmiszerrel. Sokat lesz képernyőn – spoileres folytatás!
Vágólapra másolva!

Új főszereplő jött a Walking Deadbe, aki a legutóbbi részt látta, azt is figyelemmel kísérhette, amint ellopja Rick és Daryl furgonját, egész ügyesen verekszik velük, majd a nagy dulakodásban megmenti utóbbi életét. A kajával teli furgont már nem sikerül, az egy tó mélyére süllyed. A fordulatos epizód eseményei során Rick valamennyire megkedveli a hóhányó fickót, gondosan összekötözve magukkal viszik az újjáépített városkába - és az imdb.com szerint sokat látjuk még.

Lenyúlta a slusszkulcsot, vitte a kocsit Forrás: AMC

De ki ez a Jesus, aki a Kelly hőseiben látott Csodabogárra emlékeztet? Tom Payne, angol színész alakítja a szakállas férfit, 2005-ben végzett az egyetemen, színjátszást tanult: testvére Will Payne, szintén színész. Jesus megformálója színházi munkák mellett kezdett filmezni, még a fiatal Hannibal Lecter szerepére is behívták, a Hannibal Rising című filmhez.

Kihúzta a gyufát Forrás: AMC

Játszott már Az orvosdoktorban, a Miss Pettigrew nagy napjában, a Waterloo Roadban. Felbukkant a Skinsben, a Baleseti sebészet sorozatban, de ennél

nagyobb dobás volt az HBO-féle Befutó:

ebben játszott Dustin Hoffman, Nick Nolte mellett. A Walking Dead-képregényekben is megjelenik, a filmes-sorozatos adatbázis szerint az egész évadban látható lesz, még legalább hat epizódban.