Liptai Claudiával és Tillával tér vissza TV2 régi műsora

megasztár, liptai, tilla
Vágólapra másolva!
Új séffel és megújult szabályokkal tér vissza a képernyőre a TV2 gasztrorealityje, a Hal a tortán. Az első héten Liptai Claudia és Tilla, Sipos Péter és Tamás, valamint Tóth Vera és Gabi ragadnak fakanalat.
Vágólapra másolva!

Március 16-án teljesen megújulva tér vissza a TV2 képernyőjére a Hal a tortán – A küldetés. A hétköznap esténként jelentkező gasztroreality új szakértője Kovács Lázár, azaz Lázár Chef, aki trükkös módon igyekszik megnehezíteni a házigazdák főzését.

A küldetés részeként nincs többé nagybevásárlás, hanem

Lázár egy kvízjátékban teszteli a sztárok tudását, akik a megszerzett pontok alapján kapják meg az alapanyagokat.

Ideális esetben azokat a hozzávalókat szerzik meg, amire valóban szükségük van az elképzelt ételekhez. Kevesebb pont esetén egy közepesen nehéz menühöz való kosarat kapnak, ha gyengén teljesítenek, akkor egy nagyon nehéz ételsor alapanyagait nyerik meg.

Új vendéglátókkal tér vissza a Hal a tortán Forrás: TV2

A főzésre összesen három órájuk van, amely alatt jó pár nehezítést kapnak. Van, hogy óriásfakanállal kell kavargatni az ételt, vagy épp szumóruhában teljesíteni a küldetést. A megszokottól eltérően egymás füle hallatára pontozzák a házigazda vacsoráját a vendégek, és ettől a szezontól Lázár is véleményezi és pontozza a teljesítményt.

"A műsor új szabályainak köszönhetően igazán izgalmas lesz a főzés, hiszen a sztárok nem mindig azt készítik, amit szeretnének, sőt! Garantálom, hogy nem lesz könnyű dolguk! Küldetésre fel!" - mondta Lázár Chef.

Az első adáshéten párokban főznek a sztárok. Liptai Claudia Tillával, Sipos Péter a testvérével, Tamással, míg Tóth Vera a húgával, Tóth Gabival száll versenybe a legjobb szakács címéért.