Vujity Tvrtko Havas Henriket követte

Havas Henrik
Vágólapra másolva!
Mindketten a TV2 reggeli műsorában mondtak olyat, ami nem tetszett a vezetőségnek. 
Vágólapra másolva!

Havassal és Liptai Claudiával indult a Mokka a TV2-n, és egy idő után gyakran verte nézettségben az RTL Klub Reggelijét – ami korábban a Lazacnak nem sikerült. Havas 2007-ig húzta, akkor egy adás során túl könnyűnek találta a betelefonálónak szánt kérdést, és ennek úgy adott hangot, hogy

szarkasztikusan köszönetet mondott

a „nehéz kérdésért” a szerkesztőknek és a TV2 „csodálatos vezérigazgatójának”. Mivel korábban már volt pár beszólása, ami bántott celebeket, ismert embereket, ez után már mennie kellett.

Havas Henrik Forrás: Facebook/Mokka

Nem lett volna Havas, ha még nem szúr oda egyet: „Nagyon fájlalom, hogy búcsúzni kell a TV2-től, elsősorban a társak hiányoznak majd. Nem is annyira Liptai Claudia, mint inkább Várdy Zoltán vezérigazgató, akiben egy remek, felkészült, jó humorú vezetőt ismertem meg” – nyilatkozta kirúgása után. Az új vezetés (amit azóta megint egy másik váltott) aztán rehabilitálta, Havas számos TV2-s műsorban tűnt fel, zsűritagként is.

Megint Mokka, megint kész a baj

Tvrtko esete hasonló, a celebvilágból, realityközegből érkezőkkel nem finomkodott, majd Andy Vajnát is kihívta élő adásban jótékonykodásra, mondván, tehetős ember. Az ilyesfajta üzeneteket a vezetők aligha szeretik, és az sem tetszhetett a vezetőségnek, hogy Tvrtko lesújtó véleménnyel volt a TV2 kirakatemberéről, Berki Krisztián valóságshow-sztárról, akivel nem is nagyon akart szóba állni a Mokkában.

A legendás és egyben szánalmas herevasalásos történetről bizonygatta, hogy teljes hazugság,

ismeri a doktort, aki NEM végezte el a beavatkozást

– ezzel pedig épp korábbi TV2-s bulvártudósítások igazságtartalmát kérdőjelezte meg. Mivel Berki a Fem3-on még műsort is vezet, házon belül pedig nem szokványos élő adásban sárba tiporni a másikat, Vajna ráadásul a tulaj, Tvrtkónak mennie kellett.

Az Origo megkereste a Napló és a Mokka volt képernyősét, de nem kívánt beszélni távozása körülményeiről.

Szavazzon!

Kit néz meg a tévében inkább?