A 100 legjobb nő a tévéből: Jennie Jacques

Jennie Jacques
Vágólapra másolva!
Nemrég indult a hihetetlenül jó castinggal rendelkező History-sorozat, a Vikingek újabb évadja, így megint láthatjuk Judith hercegnőt, Jennie Jacques alakjában.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 34. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

Forrás: History

Sarah Greene a kiválóan felépített, csodálatos tájakon játszódó History-sorozatban, a Vikingekben volt látható, ő volt Judith hercegnő a sztoriban. A harmadik évadtól Jennie Jacques váltotta, most ő került fel a listánkra, de korábban ebből a szériából már ketten is megmutatták magukat.

Forrás: History

Az angol színésznő, Jennie Jacques 1989-es születésű, első komolyabb szerepe Annie Miller volt a BBC-féle Desperate Romantics drámai sorozatban. Játszott futurisztikus thrillerben, a történelmi sorozatban Aelle király lánya a harmadik évadtól. 2015-ben a The Delivery Man című sorozattal is forgatott. Robert Sheehan és Jennie Jacques a Demons Never Die című filmben is szerepelt, itt még erotikus jeleneteket is láthatunk tőle.

Jennie Jacques

Mivel szaftos pletykákat nem találtunk róla, párkapcsolatait gondosan titkolja, nem marad más, mint hogy nézegessük képeit!

Parókával
Forrás: BBC
Ez is ő