Magyarország, szereplek! címmel indul új műsor

2016.03.01. 20:08

Humoristákat keres Magyarország, szereplek! címmel a Viacom magyar humorcsatornája. A Comedy Central célja, hogy felkutassa a stand-up hazai képernyőre kívánkozó utódait. Március 20-ig lehet jelentkezni, a tét a képernyős szereplés.

A Comedy Central Magyarország, szereplek! címmel indít tehetségkutatót, és március 20-ig várja amatőr előadók jelentkezését.

A vállalkozó szellemű tehetségek előadni kívánt 3-5 perces műsorainak szövegeiből egy szakmai zsűri választja ki a legjobb negyvenet. Ezeknek a szkeccseknek a szerzői április 17-én közönség, és kamerák előtt mérettetnek meg. A selejtező húsz legkiemelkedőbb produkcióját a verseny weboldalán közszemlére teszik, és online közönségszavazáson választják majd ki közülük azokat, amelyek előadói érdemesek arra, hogy részt vegyenek a május 22-i finálé felvételén - áll a csatorna közleményében.

Litkai Gergely a színpadonForrás: Litkai Gergely

Nem csak kezdőknek szól

A Dumaszínház alapítója, Litkai Gergely szerint ez azoknak is jó lehetőség, akik már régóta színpadon vannak: "A Dumaszínháznál hetente van tehetségkutató, dekét-három év, mire valakivel kapcsolatban eldől, hogy mennyire bírja a tempót, képes-e fejlődni,érdekli-e annyira a dolog, hogy még több munkát tegyen bele. Egy tévés tehetségkutatóban azok is bemutatkozhatnak, akik régóta fellépnek, de még nem volt alkalmuk a televízióban szerepelni, annak ellenére, hogy a Showder Klub és a Comedy Central is az élen jár abban, hogy a jónak ígérkező humoristákat folyamatosan a közönség elé vigye"-  mondta az Origo megkeresésére.  

A Magyarország, szereplek! televíziós döntőjében megismerhetik majd a nézők a legjobb feltörekvő stand-up tehetségeket, illetve megtudhatják, hogy kik lettek a közönség és a szakmai zsűri díjazottjai.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK