Nem kell sokat várni az RTL Klub új realityjére

Farm, Nádai, Fördős
Vágólapra másolva!
Március 21-én rajtol az RTL Klub új műsora, a Farm. 
Vágólapra másolva!

A napi valóságshow-ban alapvetően városi nők és férfiak egy tanyára kerülnek, és ott építenek mikrotársadalmat, miközben minden olyan munkát elvégeznek, ami a fennmaradáshoz szükséges - velük tart A konyhafőnök zsűritagja, Fördős Zé és készítheti a gumicsizmát Nádai Anikó is.

A Farm helyszínéül szolgáló múlt századbéli tanyán a kiválasztott játékosoknak embert próbáló körülmények között kell majd bebizonyítaniuk, hogy kemény fából faragták őket - a legszívósabb és legkitartóbb versenyző húszmillió forint összértékű nyereménnyel távozhat a műsorból.

A Farm műsorvezetői Forrás: RTL Klub

Fördős Zé úgy gondolja, a húszmilliós nyereményen túl az élményekért érdemes belevágni a műsorba. "Szerintem ez nagyon poén. A dzsungeles műsorban jöttem rá, hogy

és magunkba fordulást, amit ez a szituáció idéz elő. Nincs telefonod, nincs interneted, nincs tévéd, nincsen semmilyen kommunikáció a külvilággal, teljesen el vagy zárva" - mesélte az Origónak.

Nádai Anikó vidéken nőtt fel, nem lesz neki furcsa a tanyán töltött idő. "Vidéken nőttem fel, egy tanyán laktunk a családommal, a nagymamám sok mindent tanított nekem, többek közt a kukoricamorzsolást is.

én ilyen közegben töltöttem a gyerekkorom. Nem lenne gondom játékosként a műsorban, bár egy csirke levágásával biztosan meggyűlne a bajom."

Az RTL KLub műsora március 21-én kerül először képernyőre.