Lagzi Lajcsi uralta a címlapokat

Lagzi Lajcsi Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Idén is elkészült a lista arról, hogy kik voltak azok a magyar hírességek, akik a legtöbbször jelentek meg a hazai bulvárlapokban és egyéb újságokban. A lista élén Galambos Lajos található, második Gesztesi Károly lett, alig megelőzve Liptai Claudiát.
Vágólapra másolva!

Az idei celeblista élén Galambos Lajos található, aki most debütált a rangsorban és azonnal az első helyen. Lagzi Lajcsi 2015 szeptemberében őrizetbe vették, legtöbbször ezzel kapcsoaltban került a címlapokra. A listát toronymagasan nyerte 66 címlapsztorival.

Lagzi Lajcsi áll a celeblista élén Forrás: Muzsika TV

A második helyet Gesztesi Károly szerezte meg, a színész a súlyozott pontszámításnak köszönhetően csupán egyetlen ponttal előzte meg korábbi feleségét, Liptai Claudiát. Gesztesi a színészi teljesítménye helyett inkább problémáival miatt került a borítókra.

Gesztesi Károly a második helyen végzett SuperTV2

Tavalyi pozíciójához képest egy helyet javítva a harmadik lett a listán Liptai Claudia, aki tavaly többek közt a Sztárban sztár zsűritagjaként is képernyőn volt. A TV2 arcát 45-ször láthattuk a borítón, és ebből 21 alkalommal róla szólt a vezető anyag.

Tavaly a lapok igyekeztek összeugrasztani kollégájával, Ördög Nórával, majd Gesztesi Károly egyre rosszabbra forduló állapota miatt került az érdeklődés középpontjába.

Liptai Claudia is felfért a dobogóra Forrás: TV2

A celeblista alapjául a két legnagyobb példányszámú hazai bulvárújság, négy hetilap, egy havilap és az egyik női magazin címlapjai szolgáltak.

A Marketing&Media magazin szerkesztőségének munkatársai a lapok első oldalát vizsgálták meg egyenként, és számolták össze, hogy ki hányszor szerepelt az említett újságok címlapján 2015. január 1. és 2015. december 31. között.