Bear Gryllsnél a vendégek is a saját vizeletüket isszák

vizeletivás Bear Gryllsnél, Bear Grylls: Mission Survive
Vágólapra másolva!
A Bear Grylls: Mission Survive második évadja egyből azzal indított, hogy a résztvevő sztároknak meg kellett inniuk a saját vizeletüket – javasoljuk, hogy ne vacsora közben nézze meg a videót.
Vágólapra másolva!

A brit ITV-n március 3-án indult a Bear Grylls: Mission Survive második szezonja, amelyben Nagy-Britanniában ismert emberek – többek között Neil Morrissey, Michelle Collins, Alex Scott – vesznek részt egy túlélőtúrán, kieséses rendszerben.

Már az első rész elég erős volt, Bear Grylls előállt régi mániájával, a versenyzőkkel megitatta a saját vizeletüket, miután szárított rovarokat szolgált fel nekik vacsorára. Az attrakció közben ráadásul James Brown örökzöldjét, az I Got You (I Feel Good)-ot játszották be, amitől a jelenetnek egészen különös hangulata lett:

Az adás után a Twitteren is vicces reakciókkal lehetett találkozni, volt olyan anyuka, aki szerint hiba volt a fiának engedni, hogy megnézze az ominózus epizódot, hiszen azóta meg akarja inni a vizeletét; más azt találta volna szórakoztatónak, ha a versenyzőknek utólag megmondják, hogy összekeverték a kulacsaikat.