Tavasszal sok minden megváltozik az RTL-csoportnál

Nádai Anikó
Vágólapra másolva!
Bejelentette tavaszi műsorait az RTL Magyarország, márciusban rajtol a Farm, új évaddal folytatódik a Gyertek át szombat este!, lesz új gasztroműsor, és jön több új sorozat is.
Vágólapra másolva!

Az RTL Magyarország közzétette tavaszi műsornaptárját, márciusban és áprilisban több újdonság érkezik a csatornákra. Március elsején rajtolt a titkosügynökökről szóló Graceland az RTLII-n, 4-én pedig képernyőre kerül a Jogászok ásza az RTL+-on.

Aaron Tveit és Daniel Sunjata a Gracelandben Forrás: USA Network

Március 17-én már a harmadik évad jön a The Americans, Foglalkozásuk: amerikai-ból a Coolon, jelenleg ez talán a legmenőbb kémsorozat.

Érkezik az új évad a Foglalkozásuk: amerikaiból Forrás: FX

Március 21-én indítja az RTL Klub új realityjét, a Farm Nádai Anikó és Fördős Zé vezetésével megy majd hétköznap esténként. Érkezik az Új csaj második évadja az RTLII-re, a magyarul Rejtjelek címet kapott Blindspot premierje pedig 24-én lesz a Coolon.

Indul a Farm Nádai Anikóval és Fördős Zével Forrás: RTL Klub

Március 26-án visszatér a Gyertek át szombat este! Sebestyén Balázzsal, áprilisban pedig az RTL II-n folytatódik új részekkel a Showder Klub, majd elindul a Hagyjál főzni, egy új gasztroműsor Istenes Bencével.