Nehéz dolguk lesz a férfiaknak Gundel Takács Gábornál

2016.03.07. 21:42

Március 8-án, a nemzetközi nőnapon a Maradj talpon! különleges formában kerül képernyőre.

A kihívó játékos Rosinger Tímea győri kereskedelmi koordinátor lesz, akit ezen a napon csak férfiak vesznek körül a stúdióban. A férfiak feladata különösen nehéz lesz: a kérdések egytől egyig a hölgyeknek kedveznek. A nőnaphoz kapcsolódó kérdések mellett híres hölgyek, a főzés és a divat lesz elsődlegesen a feladványok témája.

Különleges adással készül a Maradj talpon! nőnapraForrás:Bara Szilvia

"A keddi adásban a női és a férfi nem egymáshoz fűződő viszonya kerül a középpontba, ebben mindig van egy kis évődés, ami vidám perceket szerzett mindenkinek a forgatás alatt. Nem könnyítettük meg a férfi játékosok dolgát a túlnyomóan női témákból összeállított kérdésekkel, az adásból majd kiderül, hogy mennyire vették könnyen a feladványokat" - mondta Gundel Takács Gábor.

A Maradj talpon! történetében eddig is több különleges tematikájú adást láthattak a nézők, hamarosan viszont egy jelentős mérföldkőhöz érkezik a műsor, április 12-én ugyanis az 500. adás kerül majd képernyőre.

"Az 500. adás egy rendkívül örömteli esemény lesz a műsor életében, természetesen erre az alkalomra is egy különleges vetélkedővel készülünk" – árulta el a műsorvezető.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Maradj talpon! nőnapi különkiadás március 8-án 19.35-től a Duna műsorán.