Hosszabb szünet után tér vissza a TV2 műsorvezetője

Köböl Anita
Vágólapra másolva!
Köböl Anita két év után tér vissza a képernyőre, a TV2-n rajtoló a Red Carpet műsorvezetőjeként - a sztármagazinból hazai és külföldi sztárhíreket, pletykákat ismerhetnek meg a nézők. A műsorvezető szerint ezt a műfajt is lehet érdekesen és jól csinálni, attól pedig nem tart, hogy hirtelen túl kíváncsi lesz rá a bulvár.
Vágólapra másolva!

Műsorvezetőként és szerkesztőként úgy látja, van annyira rugalmas és laza, hogy tudja kezelni azokat a témákat, amik a Red Carpet-ban előjönnek. "Elég sok szabadságot enged ez a stílus és a témák, úgyhogy passzol hozzám a műfaj, de én magam nem szeretek annyira az előtérben lenni, szélsőségek között mozogni.

Teljesen más a munka és a magánélet. Szeretem ezt a műfajt, nincs semmi probléma azzal, hogy a nézők kíváncsiak, érdekli őket a háttér” – mesélte az Origónak.

Köböl Anita saját műsorral tér vissza Forrás: Ambrus Marcsi

"Ezt lehet jól csinálni. A nézők rengeteg információval találkoznak nap, mint nap. Ezek nagy része nem éppen könnyed, vidám hír. Lehet emészthető formában is átadni információkat, a nézőknek szükségük van szórakoztató tartalmakra is” – mondta.

A műsor főszerkesztője határozza meg az adásba kerülő tartalmakat, neki egyelőre csak a műsorvezetésre kell koncentrálnia, de később adásszerkesztőként is bekapcsolódik a munkába.

Tuningol a munka, nagyon élvezem, hogy én kaptam a műsort, maximálisan próbálom kiélvezni a feladatot.”

Nem hiszi, hogy felkapnák

"Én azt a témát tálalom a nézők elé, amiben én magam is alapanyag vagyok, érdekes helyzet ez. Nem tartok attól, hogy a bulvár szétszedne, átlagos csajnak tartom magam. Nem hiszem, hogy a hétköznapi, szomszédlányos életemet felkapnák, erre már lett volna lehetőség korábban is. Ha valakit érdekel velem kapcsolatban bármi, állok rendelkezésre, a közösségi oldalon is minden levélre én válaszolok” – mesélte.

Hosszú távú tervei közt szerepel egy női talkshow, nagy vágya egy olyan műsor, ahol nem a műsorvezető van előtérben, hanem a vendégek. "Szeretek humorral is apellálni, úgyhogy egy könnyed, csajos műsort el tudnék magamnak képzelni.

és elég komplex elképzelésem van a nők helyzetéről a társadalmukban és a nagyvilágban. Ha ilyen témákban gondolkodnának a műsorszerkesztők, örömmel állnék rendelkezésre.”