Rejtélyes tetoválások borítják Szabó Zsófi testét

2016.03.10. 18:00

Hamarosan rajtol a Coolon a Rejtjelek, az RTL Magyarország pedig különleges kampányokkal hívja fel a figyelmet a sorozatra – a Barátok közt színészei, az Éjjel-nappal Budapest Alexája, Szabó Zsófi és Erős Antónia is bevállalt egy-egy tetovált fotót.

A X-akták premierje után a Blindspot című sorozatot mutatja be a Cool, az amerikai krimi március 24-től csütörtökönként lesz képernyőn. Már nagyban reklámozzák a szériát, az RTL Klub arcai közül néhányan tetoválva feszítenek a fotókon, utalva a Blindspot sztorijára.

A 22 részes sorozat egy súlyos amnéziában szenvedő nőről szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A Times Square-n, egy sporttáskában találnak rá, amelyen csak egy felirat olvasható: "Hívják az FBI-t!". Kezdetét veszi a nyomozás, amely során kiderül, hogy minden egyes tetoválás egy-egy megoldandó bűntényre utal, és aminek köszönhetően egyre közelebb kerülnek annak megfejtéséhez, hogy ki is ez a rejtélyes nő.

A Cool különleges eseménnyel is készül március 11-én a budapesti Deák Ferenc téren, délután 16 órakor kezdődik a nyomozás, ahol az Éjjel-nappal Budapest néhány szereplője is feltűnik.

Mutatjuk a fotókat:

Forrás: Cool
Forrás: Cool
Forrás: Cool
Forrás: Cool
Forrás: Cool

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK