Egy hónapig ingyen nézhető egy tévécsatorna

Liam Neeson, Elrabolva 2 premier
Vágólapra másolva!
Egy hónapig kódolatlanul érhető el a SuperTV2 műsora a MinDig TV minden nézője számára, a 19. programhelyen. 
Vágólapra másolva!

A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a Super TV2 csatorna kódolatlanul fogható a MinDig TV nézői számára 2016. március 14. és április 11. között.

A TV2 Csoport csatornájának programkínálata tavasszal megújul: országos tévépremierek, prémium mozifilmek és új sztárok várják a SuperTV2 nézőit. A csatorna egyik zászlóshajója,

a celebek életét bemutató Édes Élet új szereplőkkel bővül.

A reality új időpontban, hétköznap esténként 19.45-kor kezdődik. Jó hír a tudományos magazinműsorok kedvelőinek, hogy Váczi Gergővel újraindul a Magellán.

A saját gyártású tartalmak mellett filmek is láthatók lesznek: Liam Neeson és Forest Whitaker főszereplésével március 15-én 21 órakor kezdődik az Elrabolva-filmek legújabb része, az Elrabolva 3.

Az Elrabolva 3. része is képernyőn lesz Forrás: AFP/Charly Triballeau

Március 19-én 21.15-től Channing Tatum Az elnök végveszélyben című amerikai akciófilmben CIA-ügynökként próbálja megmenteni az elnök (Jamie Foxx) életét. És ha akció, nem maradhat ki a világmegmentő Bruce Willis sem, akit a Die Hard – Drágább, mint az életed-ben láthatnak a nézők március 28-án.

Az amerikai tévépremier után mindössze egy héttel, húsvéthétfőn 18.50-kor országos televíziós premierként az elmúlt évek egyik legsikeresebb animációs sorozatának, a Jégkorszak-nak a legújabb részét mutatja be a SuperTV2, Jégkorszak - Húsvéti küldetés címmel.

A Jégkorszak legújabb része jön húsvétkor Forrás: AFP/Francois Guillot

Április 2-án 19.30-tól egy kalandfilm, a Percy Jackson: Szörnyek tengere debütál. A filmben Percy Jackson, Poszeidón kitagadott fia indul veszélyes és különleges kalandra, hogy megmentse a világot. A sci-fi rajongókat április 9-én Matt Damon és Jodie Foster főszereplésével az Elysium – Zárt világ című film várja.