Régi kedves ismerős a Better Call Saulban

2016.03.15. 12:05

A Breaking Bad egy újabb karaktere bukkan fel a sorozatban: óvatosan görgessen tovább, ha nem akar egy spoilerbe futni.

Kedves, régi ismerőst köszönthetnek a nézők a Better Call Saulban, olyat, aki a hatalmas sikert és komoly kritikai támogatást kapott Breaking Badben, a Totál szívásban is szerepelt.

Forrás: AMC

Don Hector "Tio" Salamancáról van szó, aki kábítószer-kereskedőként tengette életét, a Juárez kartell magas rangú vezetője volt, egyben Tuco, Marco és Leonel Salamanca bácsikája.

A színész, Mark Margolis, akit a The Affair, a Célszemély és az Amerikai Horror Story nézői is láthattak, az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy előbb az ügynöke és menedzsere szólt neki, hogy keresték a Better Call Saul sorozattól, majd valamivel később Los Angelesben volt dolga – ekkor már Vince Gilligan, a széria kreátora is üzent neki. Megkérte, hogy fáradjon a burbanki irodába, töltsön el ott egy délutánt vele, Peter Gould producerrel, találkozzon a stábbal, az írókkal.

A színészt ebéddel, szusival várták, elmondták neki, hogyan térne vissza a karakter (amely meghalt ugyan, de a Saul egy előzménysorozat, tehát időben korábban játszódik), Mark Margolis pedig nem hezitált. „Könnyű volt igent mondani, mert úgy véltem, ez csodálatos felkérés. Már egy ideje az emberek azt kérdezgették, hogy benne leszek-e, én meg azt válaszoltam, hogy fogalmam sincs, hogy a stáb mire készül" – közölte a lappal.

Hector "Tio" Salamanca a Breaking Badben egy sztrókot kapott öreg volt, több részben szerepelt, a végén csúnya halált halt: felrobbant.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK