Megvannak az RTL Klub új valóságshow-jának lakói

Dögös kaszkadőr, és egykori chippendale fiú is lesz a Farm játékosai között, Szőke Cintia, Farm, RTL Klub
Vágólapra másolva!
Hamarosan indul az RTL Klubon a Farm - mutatjuk, kik lesznek az új valóságshow játékosai.
Vágólapra másolva!

A napi valóságshow-ban alapvetően városi nők és férfiak egy tanyára kerülnek, és ott építenek mikrotársadalmat, miközben minden olyan munkát elvégeznek, ami a fennmaradáshoz szükséges - velük tart A konyhafőnök zsűritagja, Fördős Zé és készítheti a gumicsizmát Nádai Anikó is.

Herman Péter szerint ez egy merőben más reality lesz, mint az elmúlt években megszokott Való Világ.

"A Farm-ot leginkább a Survivor-höz tudnám hasonlítani, azonban itt nem a világ másik felén kell tudni gyorsan reagálni a helyzetre, hanem egy általunk ismert környezetben, egy tanyán. A játékosok között találunk olyan háziasszonyokat, akik családjuknak vagy a környezetüknek szeretnék bizonyítani, hogy megállják a helyüket nomád körülmények között is. De olyan ­fiatalok is kiköltöznek a Farm-ra, akik egysze­rűen csak ki szeretnének szakadni az internet és okostelefonok által meghatározott mindennapjaikból" - mondta a Blikknek.

A lap közzétette a játékosok fotóit is néhány információval, az első lakók március 21-én mutatkoznak be a képernyőn.

A Farm műsorvezetői hosszaban meséltek az Origónak, Nádai Anikó itt idézte fel gyerekkori emlékeit a vidéki életről, Fördős Zé pedig itt mesélt arról, hogy bár városban nőtt fel, mennyire jól érzi magát kicsit elzárva a nyüzsgéstől.