115 millió dollárt kap szexvideója miatt

2016.03.19. 16:05

Hulk Hogan pankrátor, médiaszemélyiség jogai sérültek, amikor kikerült róla egy szexvideó, 31 milliárd forintnak megfelelő amerikai dollárt ítélt meg neki egy floridai bíróság.

Hulk Hogan magánszféráját sértette a Gawker Media, amikor 2012-ben kitett róla egy korábban készült szexvideót – így döntött március 18-án egy floridai bíróság. A médiavállalatnak 115 millió dollárt kell fizetnie a pankrátornak. A CNN híre szerint az esküdtek, négy nő és két férfi, hat órán át vitatták a helyzetet, Hogan pedig elsírta magát, amikor az ítélet megszületett.

Hulk Hogan

Ügyvédje szerint igazságos döntés született, védence elégedett. „Ez nem csak az ő győzelme, hanem a bulvármédia összes áldozatáé" – közölte David Hoston, miután ügyfelével elhagyta a tárgyalótermet. Hogan később a Twitteren Istennek köszönte meg, hogy „igazságot szolgáltatott."

Balboát is ütlegelte

Terry Gene Bollea (1953. augusztus 11.) ismertebb nevén Hulk Hogan, amerikai pankrátor és színész. Az 1980-as években, a pankráció egyik legnagyobb sztárja, a WWF (World Wrestling Federation, ma már World Wrestling Entertainment, rövidítve WWE) hős karaktere volt. Első komolyabb filmszerepét a Rocky 3-ban kapta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK