Érdekes vagyok, a médiában szeretnék dolgozni

Éjjel-Nappal Budapest, Nádai Anikó,
Vágólapra másolva!
Ismertségre vágynak, híresek akarnak lenni, szívesen dolgoznának a médiában - a többséget ez motiválja a milliós nyereményen túl, mikor tévés valóságshow-ba jelentkezik. Bár van rá néhány példa, korántsem jellemző, hogy a realityk szereplői a műsor után is megőrzik népszerűségüket, vagy esetleg munkát ajánl nekik a csatorna.
Vágólapra másolva!

Idén is több reality indul, megy már a Farm, a Viasat3 is jön egy párkeresővel, a Való Világ powered by Big Brother pedig őszre várható. Sokan azért mennek el a castingra, hogy felfigyeljenek rájuk - de ha nincs mire, és semmiben sem tehetséges a jelentkező, akkor minden hiábavaló. Sokan szeretnének kezdeni valamit az ismertséggel, de a legtöbbször ez nem jön össze. A képernyőn ideig-óráig még jópofa lehet Éden Apolka, Kismocsok, Pongó, Aurelio, Pandora és a többiek, de amint vége a show-nak, legtöbbjük eltűnik.

Nekik sikerült

2002-ben rajtolt itthon két nagy valóságshow, a TV2-n a Big Brother, az RTL Klubon pedig a Való Világ. Az akkor 23 éves Majka utóbbiban tűnt fel, a szériából ő az egyetlen, aki az ott szerzett népszerűséget kamatoztatni tudta, és máig képernyőn van. Rapperként indult a karrierje, majd egyre több tévéműsorban tűnt fel műsorvezetőként és zsűritagként, ott volt többek közt a Rising Star-ban, az Ezek megőrültek!-ben és a Sztárban sztár-ban, legközelebb a Nagy Duett-et vezeti majd Liptai Claudia oldalán.

A Rising Star műsorvezetőjeként Forrás: TV2

Máig hallani Molnár Anikóról is, aki a villa után saját műsort kapott, a Nagy Ő-ben kereste az igazit. Több ismert emberrel is összejött, Klausmann Viktor és Bochkor Gábor párja is volt.

Molnár Anikóról máig hallani Forrás: TV2

Szintén a Való Világ-nak köszönheti ismertségét és munkáját Nádai Anikó, aki VV Anikóként játszott a negyedik szériában. A villalakó aztán a csatorna fikciós sorozatában, az Éjjel-nappal Budapest-ben kapott szerepet, amit kisfia születésekor hagyott ott.

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjeként Fotó: Mudra László - Origo

Jelenleg a Farm műsorvezetője Fördős Zé mellett. "Régebben vezettem a Való Világ éjszakai kísérőműsorát, így valamilyen szinten van gyakorlatom, de most még nagyobb feladatról van szó. Ha nem lenne kisbabám, biztosan jelentkeznék ebbe a műsorba játékosként is az élmények miatt.

- mesélte korábban az Origónak.

Az RTL klubos valóságshow-ban vált ismertté Alekosz is, aki 2011-ben nyerte meg a műsort, majd rögtön utána saját show-t kapott a csatornától Szerelem a legfölsőbb szinteken címmel, amelyben feleséget keresett magának. Később az ÖsszeEsküvők-ben tűnt fel, majd a TV2 Édes Élet című műsorában tűnt fel Baukó Éva oldalán, aki szintén realitykben fordult meg korábban.

Alekosz most is képernyőn van Forrás: TV2 Sajtószoba

Az Éden Hotel-ben játszott 2015-ben Jabin Péter, rá a műsor után bízott munkát a TV2. A szókimondó srác a Sztárban sztár kulisszatitkait mutatta be a nézőknek, interjúkat készített a versenyzőkkel, és igyekezett zavarba hozni őket a kérdéseivel.

Az Éden Hotel játékosa később munkát kapott Forrás: TV2

Az RTL Klub új realityjének lakóit itt nézheti meg.