A 100 legjobb nő a tévéből: Kaley Cuoco

Kaley Cuoco, Agymenők
Vágólapra másolva!
Az Agymenők bájos szőkesége, Kaley Cuoco sem maradhatott le a listánkról. Jelenleg ő a legjobban kereső tévés színésznő, a vígjátéksorozat Pennyjeként rengeteg rajongó szívébe belopta magát – egyébként hétéves korában kapta az első szerepét.  
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 38. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Kaley Cuoco,

aki a csinos szomszéd lányt, Pennyt játssza az Agymenők-ben. A 2007-ben indult sorozattal a színésznő elképesztő népszerűségre és gázsira tett szert, a Forbes kimutatása szerint 2014. június 1. és 2015. június 1. között 28,5 millió dollárt, 7,8 milliárd forintnak megfelelő összeget vitt haza.

Forrás: ABC

A színésznő alig volt hétéves, amikor megkapta első szerepét a Nincs menekvés című tévéfilmben, majd két évvel később a Miért éppen Alaszka? című sorozatban is egy hétéves kislányt játszott. Abban a furcsa hangulatú epizódban jelent meg, amelyben az éppen állapotos Shelley a mosodába járva minden alkalommal más korúnak látta még meg sem született gyermekét. Itt épp a barbizó Mirandával, Kaley Cuocóval futott össze:

Cuoco később több sorozatban is komolyabb szerepet kapott, a Nőrület-ben és a Pimaszok-ban is láthatták a nézők, közvetlenül az Agymenők előtt pedig a Bűbájos boszorkák 22 epizódjában tűnt fel Billie Jenkinsként, akinek akcióiról itt látható egy összeállítás:

A magánélete elég viharos, egy ideig Agymenők-beli kollégájával, a Leonardot játszó Johnny Galeckivel is randizott, majd 2011-ben eljegyezte egy Josh Resnik nevű férfi, a következő évben viszont már fel is bontották az eljegyzést. 2013-ban a színésznő hozzáment egy profi teniszjátékoshoz, Ryan Sweetinghez, de azóta már bejelentették, hogy elválnak.

A People's Choice Awards 2016-os gáláján Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

Mutatunk még pár képet a színésznőről, gyönyörködjön kedvére!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: AFP/Frazer Harrison
Forrás: Maxim
Közzétette: Kaley Cuoco2013. október 7.

@normancook által közzétett fénykép,

Forrás: AFP/Valerie Macon
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez