Jennifer Lopezé a világ legértékesebb telefonja

10 eset, amikor hátast dobtunk Jennifer Lopez stílusától
trend
Vágólapra másolva!
James Corden Carpool Karaoke című websorozatának legújabb vendége Jennifer Lopez volt, a műsor talán legviccesebb része az volt, amikor Corden az énekesnő telefonjában kutakodott, Leonardo DiCapriónak küldött is egy sms-t.
Vágólapra másolva!

A Carpool Karaoke-ban James Corden sztárokat énekeltet meg a kocsija anyósülésén, Adele szerepléséről például itthon is lehetett olvasni. A műsor legutóbbi vendége Jennifer Lopez volt, nézze meg, mit művelt az autóban:

Különösen vicces rész volt, olyan 9.35-től, amikor Corden arról kezdett el érdeklődni, hogy milyen hírességeknek van meg a száma J-Lo telefonjában. Mint kiderült, elég impozáns a lista, Demi Lovato, Chris Brown, Bradley Cooper, Cristiano Ronaldo, Iggy Azalea és Leonardo DiCaprio mind ott van a névjegyzékben.

Megkérte az énekesnőt, hogy hadd írjon valakinek egy sms-t a nevében, végül – Lopez nem kis megrökönyödésére – ezt küldte el Leonardo DiCapriónak:

Kis idő múlva megérkezett DiCaprio válasza is, úgy tűnik, komolyan vette az ajánlatot: "Úgy érted, ma este, cica? Club Wise?" Lopez csak hüledezett, Corden pedig azon örvendezett, hogy milyen jól sikerült a kis tréfa.