Újabb vezető távozik a TV2-től

Vágólapra másolva!
Váczi Virág közös megegyezéssel távozik a TV2-től.
Vágólapra másolva!

A Tények-nek jelenleg nincs főszerkesztője, az Origo információi szerint legalább három, a médiából ismert emberrel tárgyal a csatorna. A Nol.hu viszont tényként kezeli, hogy a Fókusz főszerkesztője, Jakab Ádám érkezne a helyére, ezt nem hivatalosan az Origónak is megerősítették. Később az RTL cáfolt.

Váczi Virág 1998-ban szerkesztője lett a TV2 akkor induló Jó reggelt, Magyarország! című műsorának, amelyen öt évig dolgozott. A Jakupcsek Show egyik oszlopos tagja, felelős szerkesztője volt. Emellett rádiós műsorvezetőként is tapasztalatot szerzett. 2004-ben az Aktív és a Magellán felelős szerkesztője lett. 2009 és 2012 között a Mokka riportere volt, majd az Aktív főszerkesztője lett. Nem hivatalosan ő volt Azurák Csaba helyettese, amikor Azurák irányította az aktuális műsorokat.

Többen távoztak már

Korábban felmondott Szabó Tibor, a Tények riportere, Kőrösi Gábor szerkesztő és Hermann Gábor. Velük együtt közel 10 munkatárs távozott a TV2 hírcsapatából önként vagy kényszerűségből egy hónap alatt, amióta Kökény-Szalai Vivien lett a csatorna hírfőnöke.