Hamarosan újra jönnek a Virtuózok

2016.04.01. 13:55

Április 15-től péntek esténként láthatja a közönség a gyerekek és fiatalok részvételével zajló Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató új évadát a Duna TV-n.

Április 15-én indul a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató új évadja a Duna TV-n, ezúttal saját gyártásban. Nyolc adás lesz, ebből három castingadás. A műsorok felvételről mennek, kivéve az utolsó, a finálé: a közönség sms-ben, telefonos alkalmazással és a neten is szavazhat a kedvencekre.

Péntek esténként lesz képernyőn, ami szerencsés választás, mert nem kell olyan műsorokkal megküzdenie, mint a Gyertek át szombat este, a Kismenők, a Farm (szombat) vagy a Nagy Duett (vasárnap).

Az új évadba sokkal több külföldön élő magyar jelentkezett, többek között Erdélyből, a Felvidékről, Hollandiából és Olaszországból - közölte Medvegy Anikó, a Virtuózok főszerkesztője pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

Az olasz Isa Trotta és Boros Misi zongoristákForrás: MTI/Máthé Zoltán

Peller Mariann, a tehetségkutató licenctulajdonosa elmondta: a Virtuózok második szériájának fővédnökségét Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége vállalta el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK