Hamarosan újra jönnek a Virtuózok

Trotta, Isa; Boros Misi billentyűs hangszer FOTÓ ÁLTALÁNOS gyermek HANGSZER hangverseny kisfiú kislány koncert MŰVÉSZET SZEMÉLY TÁRGY zenél zongora zongorázik zongorista
Az olasz Isa Trotta és Boros Misi zongoristák
Vágólapra másolva!
Április 15-től péntek esténként láthatja a közönség a gyerekek és fiatalok részvételével zajló Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató új évadát a Duna TV-n.
Vágólapra másolva!

Április 15-én indul a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató új évadja a Duna TV-n, ezúttal saját gyártásban. Nyolc adás lesz, ebből három castingadás. A műsorok felvételről mennek, kivéve az utolsó, a finálé: a közönség sms-ben, telefonos alkalmazással és a neten is szavazhat a kedvencekre.

Péntek esténként lesz képernyőn, ami szerencsés választás, mert nem kell olyan műsorokkal megküzdenie, mint a Gyertek át szombat este, a Kismenők, a Farm (szombat) vagy a Nagy Duett (vasárnap).

Az új évadba sokkal több külföldön élő magyar jelentkezett, többek között Erdélyből, a Felvidékről, Hollandiából és Olaszországból - közölte Medvegy Anikó, a Virtuózok főszerkesztője pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

Az olasz Isa Trotta és Boros Misi zongoristák Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Peller Mariann, a tehetségkutató licenctulajdonosa elmondta: a Virtuózok második szériájának fővédnökségét Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége vállalta el.