Hervadt modell hullott ki a Farmból

Laura két hetet bírt
Vágólapra másolva!
A 19 éves, hitehagyott Laura esett ki a valóságshow-ból, aki búcsúzásképp még az ujjára is rácsapott egy kalapáccsal.
Vágólapra másolva!

A farmlakók Sanyát választották párbajra, ő pedig pár nap morfondírozás után a társai által idegroncsnak hívott Laurát választotta ellenfélnek, a lány már egy hete nyűglődik, nyöszörög és kesereg. Fel is adta volna a játékot, de ebben az esetben a hihetetlenül népszerűtlen, öntelt Dani tért volna vissza, ettől a horror-forgatókönyvtől viszont a társak hidegrázást kaptak.

A játékosok időközben kaptak bőségesen enni,

kisütött a nap is, mire a méla, melankolikus modell életkedve is megjött, közölte, hogy harcolni fog, nem adja fel előre. Komplex feladatsor várt rájuk, kötelet kellett kibogozni, hogy kulcshoz jussanak, azzal ládát kellett nyitni, majd kis fahidat építeni egy gödör fölött. A lány láthatóan még soha nem dolgozott szöggel, kalapáccsal, a kihívó férfiember ezen a részen sokkal fürgébben túljutott.

Laura két hetet bírt Forrás: RTL

A végén még falétrát is össze kellett szerelni, hogy feljussanak egy kisebb vadászles-jellegű építményhez, ahol egy-egy malac várta, hogy leszedje onnan valaki, és áttegye egy karámba. Laura próbálkozott, tisztes küzdelemben hullott el, mehet vissza az áram, wifi és folyóvíz nélküli tanyáról a nagyvárosba – és ezt biztos nem is nagyon bánja.

Szavazzon!

Jobb a Farm, mint a Való Világ?