Ismert színésznővel erősít az Odaát

"Evil Dead" Screening - 2013 SXSW Music, Film + Interactive Festival GettyImageRank3 Celebrities FASHION FILM 20th Anniversary
AUSTIN, TX - MARCH 08: Actress Elizabeth Blackmore arrives at the screening of "Evil Dead" during the 2013 SXSW Music, Film + Interactive Festival at the Paramount Theatre on March 8, 2013 in Austin, Texas. Michael Buckner/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Vámpírnaplók-ban látott Elizabeth Blackmore csatlakozott az Odaát színészgárdájához, visszatérő szerepet kapott.
Vágólapra másolva!

Elizabeth Blackmore visszatérő szerepet kapott az Odaát-ban, Lady Toni Bevellként fog megjelenni. A karakteréről egyelőre annyit lehet tudni, hogy Európából érkezett látogatóba, és sok közös vonása van a Winchester fiúkkal – talán ő is démonokra és szellemekre vadászik.

A nő már a jelenleg futó, tizenegyedik évad végjátékában megjelenik, de a következő, már megrendelt tizenkettedik szezonban is benne lesz.

Elizabeth Blackmore Forrás: AFP/2013 Getty Images/Michael Buckner

Blackmore a Vámpírnaplók-ban Valerie-t játszotta, sorozatok közül korábban A hős legendájá-ban láthattuk még hosszabban. A szépség és a szörnyeteg-ben egy epizódban vendégszerepelt, a filmjei közül talán a Gonosz halott a legismertebb.