Petrik Andreával, Csákányi Eszterrel, Sickratmannel folytatja Till Attila

Till Attila, TV2, tv, tévé,
Till Attila magyar riporter, műsorvezető, rádiós, televíziós, filmes.
Vágólapra másolva!
Új évaddal folytatódik a Propaganda Till Attilával a TV2-n, az első adás vendége Petrik Andrea lesz.
Vágólapra másolva!

A TV2-n április 12-én rajtol a Propaganda új évadja, Tilla műsora idén lesz tizennégy éves. A készítők az új évadban is meghatározott koncepció alapján választanak vendégeket,

az új részek a tűz jegyében készültek.

"Azokról az emberekről szól, akik lángolnak, akiknek a belső láng érdekes, lobog. Minket beindított, így e köré a rendszer köré szívesen kerestünk embereket. Éjszaka hatalmas tüzek között is forgattunk, sokszor olyan fütszagú volt a ruhám, hogy otthon állhattam be a mosógépbe" - mesélte a Mokkában.

A szezon első vendége a szabadkai születésű fiatal művésznő, Petrik Andrea, aki jelenleg Nagy Ervinnel forgatja a Kincsem című filmet. A tavaszi évadban látható lesz Csákányi Eszter, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő és az underground zenész, Paizs Miklós, azaz Sickratman is, aki legutóbb internetes pénzgyűjtési akciójával kavart nagy vihart.

Till Attila műsora új évaddal folytatódik Fotó: Polyak Attila - Origo

A műsorvezető korábban így mesélt az Origónak a Propagandá-ról: "Sokfajta korszaka volt, rengeteg emberrel készítettünk interjút, és hál' istennek ennek van olyan hatása, hogy ismerik és kedvelik a nézők. Az interjúalanyok is tudják, hogy miről van szó, és becsülik a műsorban, hogy továbbra is azt a szerepet tölti be a kereskedelmi televíziózásban, hogy bemutasson olyan embereket, akik érdekesek, de nem feltétlenül szerepelnek sokat egyéb műsorokban.

A riportalanyoknál azt tapasztalom, hogy néha kissé félnek a tévétől, jobban szeretik az internetet. Azt mondják,

A televízió sokszor eléggé egyszerű hatások mentén működik, de tudják, hogy a Propaganda tiszteletben tartja a véleményüket, kívánságaikat. Nem vagyunk elfogultak, hozzászólhatnak a szerkesztéshez, csak az kerül be a műsorba, amit ők is szeretnének. Hiszünk abban, hogy a csapatmunka az igazi."