Távozott a Castle két alapszereplője

Castle Nathan Fillion Stana Katic
Vágólapra másolva!
Stana Katic és Tamala Jones is távozik a Castle szereplőgárdájából, valószínűleg a következő, kilencedik szezon lesz az utolsó.
Vágólapra másolva!

A női főszereplő, a Beckett nyomozót játszó Stana Katic nélkül folytatódik a Castle – ha egyáltalán folytatódik, hiszen a kilencedik évadot hivatalosan még nem rendelték meg. A színésznővel együtt munka nélkül maradt Tamala Jones is, aki szintén a kezdetektől benne volt a sorozatban, mind a 171 epizódban megjelent Lanie Parishként.

Stana Katic nélkül már nem lesz az igazi Forrás: ABC

A Deadline úgy tudja, hogy az ABC producerei a címszereplővel, Nathan Fillionnal még tárgyalnak egy kilencedik, rövidített évadról, amellyel le is zárnák a történetet.

Közben a The Hollywood Reporteren megjelent egy elemzős cikk a történtekről, ez alapján a két színésznő nem önszántából távozott, kiírásuk pusztán üzleti döntés volt. Az ABC egyszerűen kevesebb pénzből készítené el a lezárást, ezzel azonban éppen a történet íve törne meg, hisz a showrunnerek egyre inkább Castle és Beckett kapcsolatára helyezték a hangsúlyt, a hetente megoldandó bűnügyek helyett.