Júlia után megtalálták az új Rómeót is

Entertainment Weekly Celebration Honoring The Screen Actors Guild Nominees Presented By Maybelline At Chateau Marmont In Los Angeles - Red Carpet GettyImageRank2 VERTICAL HOUSE CASTLE USA California City Of Los Angeles ACTOR COMMEMORATION Chateau Marmont
LOS ANGELES, CA - JANUARY 29: Actor Lucien Laviscount attends Entertainment Weekly Celebration Honoring The Screen Actors Guild Awards Nominees presented by Maybelline at Chateau Marmont In Los Angeles on January 29, 2016 in Los Angeles, California. Jason Kempin/Getty Images for Entertainment Weekly/AFP
Vágólapra másolva!
Lucien Laviscount fogja Rómeót játszani a Rómeó és Júlia történetét továbbgondoló Still Star-Crossed-ban. 
Vágólapra másolva!

Egy brit színész, Lucien Laviscount lesz Rómeó a Still Star-Crossed-ban, ahol Júliát Clara Rugaard fogja alakítani. A férfi legutóbb a Scream Queens-ben tűnt fel, de 2002 óta jelen van a tévében, többek között a Coronation Street-ben is láthattuk hosszabban, egy-két epizód erejéig pedig olyan sorozatokban is benne volt, mint a Sikersorozat, a Skins vagy az Odaát.

Az új Rómeó, Lucien Laviscount Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Kempin

Ami miatt a választás meglepő lehet, hogy Laviscount fekete bőrű, vagy legalábbis félvér, miközben az eredeti Rómeó nem az.

Túl sok szerepe egyébként valószínűleg nem lesz a sorozatban, hiszen a Still Star-Crossed pont azt mutatja be, hogy mi történik a Montague és a Capulet családdal azután, hogy Rómeó és Júlia meghalt. A középpontban Júlia unokatestvére, Rosaline (Lashana Lynch) áll, akit hozzáadnak a Wade Briggs által játszott Benvolióhoz.