Bear Grylls majdnem meghalt

2016.04.27. 20:11

Bear Grylls most mesélt csak egy évekkel ezelőtti, csúnya balesetről, akkor érezte magát a legközelebb a halálhoz.

A neves túlélőművész, Bear Grylls az ITV reggeli műsorában, a Good Morning Britain-ben mesélt arról, hogy miként halt meg majdnem pár éve a Mount Everestnél, siklóernyőzés közben.

Spéci ernyőket próbáltak ki egy barátjával, de csak Nagy-Britanniában tesztelték őket, egész más körülmények között, így nem voltak felkészülve arra, hogy túl közel kerülnek az őket filmező helikopterhez. "Átrepültünk a helikopter rotorján, szabályszerűen átbukfenceztem a tetején, utána pörögve megindultam lefelé. Nem volt rajtam póternyő aznap" – mesélte. 

Bear Grylls sem halhatatlanDiscovery

A túlélőművésznek sikerült valahogy stabil pozícióba kerülnie, hogy megállítsa a pörgést, így sikerült landolnia, de minden nagyon gyorsan történt. "Emlékszem, csak sírtam és sírtam, és arra gondoltam, hogy biztosan meg kellett volna halnom ezen a napon"  – mondta, majd azzal az elhatározással indult haza, hogy a feleségének nem számol be az esetről. 

A reggeli műsorban turnéjáról és Barack Obamával való közös kalandjáról is mesélt, itt tudja megnézni – a fent leírt balesetről nagyjából 4:10-től kezdett el beszélni: 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK