25 milliót vittek el Gundel Takácstól

25 milliót vittel el a műsorban
Vágólapra másolva!
Harmadszor vitték el Gundel Takács Gábor vetélkedője, a Maradj talpon! főnyereményét.
Vágólapra másolva!

A Maradj talpon! keddi adásában kezdte meg játékát a 27 éves Dancz András, aki a Testnevelési Egyetemen szerzett sportmenedzseri diplomát. Akkor hat párbajt teljesített sikerrel, majd szerdán folytatta a játékot, ahol utolsó passzlehetőségét is elhasználta. Hazavihette volna a már megszerzett 2 750 200 forintot, de belevágott a tizedik, végső párbajba is. A hatodik kérdés kifogott kihívóján, így Dancz András a Maradj talpon! története során harmadikként megnyerte a 25 millió forintos főnyereményt.

25 milliót vittel el a műsorban Forrás: MTVA

„András nagyon jól és összeszedetten játszott, a kérdésekre koncentrált. Ráadásul végig kommunikatív volt, élvezte a játékot, nem lett feszült tőle. Igazi versenyzőalkat, ez pedig a teljesítményében is megmutatkozott. Ilyen nagy összeget magyar tévéműsorban hosszú ideje nem nyert senki" – idézte fel Gundel Takács Gábor a játékot.

„Az első párbajnál még izgultam, de utána már játéknak fogtam fel a versengést, nem görcsöltem a nyereményen. Ebben segített az is, hogy nem volt sok vesztenivalóm, mivel a nagy összegek az utolsó kihívottaknál maradtak. Végül mindent vagy semmit alapon belevágtam az utolsó párbajba, és én kerültem ki győztesen. A nyereménynek megvan a helye, hasznos dolgokra fogom költeni, de lehet, hogy egy Manchester United-meccsre ellátogatok, ez már régi vágyam volt" – mondta Dancz András.