A nők döntenek a TV2 napi műsorában

Drágám, add az életed, Majka, Ábel Anita
Vágólapra másolva!
Ábel Anita és Majka vezetésével rajtol májusban a TV2 új vetélkedője, a Drágám, add az életed!, amelynek első hetében négy páros küzd meg egymással.
Vágólapra másolva!

A játékban a férfiak küzdenek egymással, sorsukról viszont a nők döntenek, ők vállalják be helyettük a feladatokat, és ők mondják meg azt is, hogy mennyi idő elég a végrehajtásra.

Majka és Ábel Anita vezetik a műsort Forrás: EVA/Eva

A stúdióban egyszerre négy páros ül, a férfiak egy üvegkapszulában várják, hogy bizonyíthassanak, a nők pedig egy asztalnál ülve beszélik meg Ábel Anitával, hogy párjuk képes lenne-e a feladatra, vagy sem.

Hogy egy konkrét példát említsünk, az első adás egyik feladatában azt a kérdést kapják a feleségek, hogy férjüknek hány percre van szüksége van ahhoz, hogy egy fagyott pólót, nadrágot és zoknit magára húzzon. Ekkor megindul a licit, a nők egyre kevesebbb időt mondanak be, végül az a férfi mehet a jeges ruhákkal kínlódni, akinek a párja úgy látta, hogy ő képes megoldani leginkább a helyzetet.

A nők esetenként annyira szeretnék azt mutatni, hogy a párjuk a legjobb és a legrátermettebb, hogy lehetetlen küldetések elé állítják a pasikat - akiket egyébként nem látnak a licit közben, nem tudják, hogy szívesen vállalnák-e a feladatot, vagy irtóznak tőle.

A Drágám, add az életed stúdiója Forrás: Istvan Ruff

Az első héten Verebes Linda és Pindroch Csaba, Kökény Attila és Kökény Aranka, Keleti Andrea és Kovács Zoltán, valamint Hujber Feri és párja, Cynthia küzd egymással. A legjobban teljesítő pár egymillió forintot nyer, illete a nyertes férfi megkapja a hét macsója címet.

Az első hét párosai Forrás: Istvan Ruff

A Drágám, add az életed! május másodikán startol a TV2-n.