Julia Roberts szexjátékokat, bilincset, korbácsot próbált elsózni

Julia Roberts, SAG Awards, 2015
Vágólapra másolva!
Ellen DeGeneres show-jában megtudhattuk, milyen lenne, ha Julia Roberts vezetné a teleshopot, ráadásul szexuális segédeszközöket kellene eladnia a nézőknek.
Vágólapra másolva!

Julia Roberts Ellen DeGeneres talkshow-jában vendégeskedett, és a műsorvezető berángatta egy igen vicces helyzetbe: eljátszatta vele, hogy a teleshopot vezeti, és egy korbácsból, bilincsből és szemkötőből álló erotikus csomagot kell rásóznia a tévénézőkre.

Julia Robertsnek fogalma sem volt, mit árul Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

A színésznő ráadásul nem láthatta, hogy mit ad el, úgy kellett belekezdenie egy általános marketingszövegbe. "Mindenkinek szüksége van erre a csomagra. Sokoldalú! Hipoallergén! Többféle méretben kapható, és mindjárt itt az anyák napja" – mondta, hozzátéve, hogy neki is van ebből otthon pár darab, egészen pontosan hét.

Aztán DeGeneres kérdésére arról kezdett el beszélni, hogy amikor ezeket a cuccokat viseli, készen áll minden kihívásra, és hogy ha szép idő van, teniszezni szokott bennük, esetleg főz vagy megnéz egy filmet a férjével. Volt aztán nagy meglepetés, amikor végre megnézhette, miről beszélt addig:

A játék, miszerint látatlanban kell eladni dolgokat, a The Ellen DeGeneres Show egyik visszatérő eleme, itt több hírességet megnézhet hasonló helyzetben.