Radics Gigi leváltotta a menedzserét

Radics Gigi hazatért Amerikából
Vágólapra másolva!
Radics Gigi három hónap után tért haza Amerikából, ahol ismét találkozott Quincy Jones amerikai zenei producerrel is.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő a családjával utazott Amerikába, három hónapot töltöttek ott. A nyelvtanulás volt az elsődleges cél, de dolgozott is: készült három új dal és két videoklip. Ismét találkozott Quincy Jones amerikai zenei producerrel, együtt ünnepelték a születésnapját, látogatóba is elmentek hozzá.

Radics Gigi hazatért Amerikából Forrás: Radics Gigi /FB

"Nem is hittem el, hogy hol vagyok, Salgótarjánból hova kerültem" - mesélte a Mokkában. Az énekesnő arról beszélt hosszabban, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében, párja az utazás alatt zeneileg és lelkileg is támogatta. Kapcsolatáról nem szeretne sok mindent nyilvánosságra hozni, csak annyit árult el, hogy nagyon boldogok, és reméli, még sokáig együtt maradnak.

Jó érzés volt számára kicsit eltűnni, de a visszatérés is jó érzésekkel tölti el, hiányzott neki a magyar közönség, hamarosan itthon is koncertezni fog. Menedzseri feladatait édesapja látja el, korábbi menedzsmentjét nem elégedetlenségből váltotta le, hanem szeretett volna a családdal együttműködve dolgozni. "Amerikában készült három olyan dal, amit egy kinti producerrel csináltunk, és két klipet is forgattunk. Hamarosan premier, kíváncsi vagyok a visszajelzésekre, kicsit más lesz, mint a korábbiak" - mesélte.