A Farm kiesője a nők miatt magyarázkodik

Farm Norbi
Vágólapra másolva!
Cintia nyerte a Farm hétvégi párbaját, így Norbinak kellett elhagynia a tanyát. A kiesett játékos nem akart nő ellen küzdeni, ő biztosan a férfiak közül választott volna ellenfelet. Reméli, hogy kinti párja megvárja, állítja, az RTL valóságshow-jában a lányok szálltak rá.
Vágólapra másolva!

A Farm-ot Norbi hagyta el a hétvégén, a családjához és párjához ment haza. Mint elmondta, kapcsolatuk elég zűrösen alakult, olyan dolgokat művelt vele a barátnője, amit egyébként más nőnek nem bocsátott volna meg, de annyira megszerette, hogy mindent elnézett neki. Reméli, hogy párja kint megvárta, bízik benne, hogy együtt folytatják tovább. Norbi a játékban Cintiához került közel először, aztán Brigivel is csókolózott.

"Nem hiszem, hogy olyan dolgot követtem volna el a farmon, ami olyan súlyú lett volna, amit én kaptam. A viszonyom Cintiával úgy indult, hogy megkérdezte, velem aludhat-e, de aztán megromlott a kapcsolat, biztos azért, mert nem foglalkoztam vele annyit és úgy, ahogy elvárta volna."

Forrás: RTL Klub

"Nem gondoltam, hogy Brigi ilyen szemmel néz rám, láthatóan próbálkozott nálam, ő mászott rám gyakorlatilag, egy ponton próbáltam csitítani, de aztán engedtem a dolognak" - mesélte.

Forrás: RTL Klub

Levelében ezt megírta Gergőnek, szeretné őt megóvni a lánytól. "Talán úgy gondolják, hogy ha együtt vannak, több esélyük van a játékban. Többet néztem ki Gergőből, azt hittem több önbecsülése van."