Újabb műsorvezető távozott a közmédiától

Zelinka Ildikó
Budapest, 2013. május 27. Zelinka Ildikó televíziós szerkesztő-műsorvezető az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Zelinka Ildikó sportriporter, műsorvezető már nem dolgozik az MTVA-nak.
Vágólapra másolva!

„A párom születésnapja előtti napokban éppen nem dolgoztam, mert beteg voltam. Az egyik kollégám azt hitte, én már tudom, hogy nemsokára megválik tőlem a csatorna, elmesélte egy közös barátunknak, ő pedig boldog új életet kívánt nekem a párom születésnapján. Teljesen lefagytam pár percre, amikor megtudtam, hogy nem kellek!" - mesélte a Story magazinnak Zelinka Ildikó.

Zelinka Ildikó Forrás: MTI/Zih Zsolt

Úgy tudjuk, közös megegyezéssel távozott volna, de elképzelhető, hogy más módon válnak meg egymástól a felek.

Zelinka pár hónapja még optimista volt: „Sok új ember érkezett, mert magunkban nem bírtuk volna. Nagyon jól érzem itt magam és közeleg az olimpia, ami mindig egységbe kovácsolja a csapatot. Mint minden munkahelyen, itt is adódhatnak feszültségek, problémák, de igyekszünk túllépni rajtuk. Egy nagyobb sportesemény pedig tényleg mindenkit összehoz" – nyilatkozta a Borsnak.

Az elbocsátásról megkérdeztük az MTVA-t, onnan azt a választ kaptuk, hogy Zelinka betegszabadságon volt, ezalatt nem tudták elérni. Amikor bement, akkor felajánlották neki a közös megegyezést, tehát elvileg tudott arról, hogy megszűnik közmédiás munkaviszonya.