Egymillió forintot nyertek Keleti Andreáék

drágám, add az életed, keleti
Vágólapra másolva!
A TV2 új vetélkedőjének első hetét Keleti Andrea és párja nyerte, ők vitték el a Drágám, add az életed! heti fődíját, öt napon át küzdöttek. A nyereményt nyaralásra költik, a formátumot pedig szívesen kipróbálnák fordítva, úgy vélik, akkor is jól működnének együtt, ha a párosok férfi tagjai licitálnának a feladatokra.
Vágólapra másolva!

Öt estényi küzdelem után ért véget a Drágám, add az életed! első hete, amit Keleti Andrea és párja, Kovács Zoltán nyert meg. "Ez most különösen nehéz hét volt, mert a vetélkedő közben A Nagy Duett előadására is készülnöm kellett, így mindkét helyen helyt kellett állni. Ennek ellenére nagyon élveztük a játékot, ugyanis ritka, hogy ennyi időt együtt tudunk tölteni a férjemmel. Élveztük ezt a közös munkát, ami igazából játék és kikapcsolódás is volt egyben. Büszke vagyok a férjemre, de én végig tudtam, hogy sok mindenre képes, és amit tud, biztosan megtesz. Biztos voltam benne, hogy az erőnléti feladatokban, vagy amelyekben kitartás és szívósság kell, remekelni fog.

Büszke a férjére, három párost győztek le Forrás: EVA/Eva

Egyetlen egy feladat nem sikerült csak az utolsó nap, de ott direkt a vállalható maximumot mondtam be a licitnél. Tudtam, hogy ez megvalósíthatatlan, ebben taktika volt. Tudtam, hogy ha a pontokat elosztják a többi páros között, akkor is mi maradunk fölényben, így ki tudtam ejteni azt a párost akik a végső csatában a legveszélyesebbek lettek volna ránk nézve" - mesélte Keleti Andrea az Origónak.

Taktika is volt a játékban Forrás: EVA/Eva

Szívesen cserélnének

Biztos volt benne, hogy párja nem adja fel, azt pedig előre megbeszélték, hogy azokra a feladatokra, melyekhez szerencse is kell, nem mond igent. "Jó képességei vannak, jól ismerem és tudom, mire képes. Extrém helyzetek és játékos feladatok voltak ezek, melyek a mindennapokban nem fordulnak elő, de sportos férfi,

Fordítva is kipróbálnák a formátumot, Keleti Andrea szívesen beülne a kapszulába, míg férje licitál a feladatokra.

Az erőnléti feladatok jól mentek Forrás: EVA/Eva

Egymillió forintot nyertek, ez pont jól jön nekik a nyaralás előtt, hamarosan útra is kelnek a családdal. "Korábban vettünk egy 27 éves veterán lakóautót, amivel igazi hippi családi nyaralásokra járunk. Kívül, belül rendbehoztuk, azzal indulunk majd idén is útnak. Nem tűzünk ki távoli úticélokat, inkább belföldön vagy a közeli országokban, elsősorban Horvátországban és Olaszországban utazgatunk majd. Az a cél, hogy minél több időt tudjunk tartalmasan együtt tölteni a gyerekeinkkel, és igazi felejthetetlen élményeket szerezzünk. Hosszú estéken, talán a játékban megismert feladatok közül is kipróbálunk közösen néhányat, jó kis kikapcsolódás lesz. De chili paprikát senkinek sem kell majd ennie, ezt megígérem."