Újra képernyőn a Breaking Bad sztárja

Bryan Cranston a 88. Oscar-gálát követő Vanity Fair-bulin
Bryan Cranston a 88. Oscar-gálát követő Vanity Fair-bulin
Vágólapra másolva!
A Breaking Bad (Totál szívás) főszereplője, Bryan Cranston egy kultikus sci-fi szerző, Philip K. Dick novelláit ülteti át a képernyőre, jön az Electric Dreams: The World of Philip K. Dick. 
Vágólapra másolva!

A Sony Pictures Television és a Channel 4 nevű brit csatorna közösen készíti az Electric Dreams: The World of Philip K. Dick című tévés antológiát, amelynek a Breaking Bad-ből ismert Bryan Cranston is az executive producere, amellett, hogy meg is fog jelenni a szériában.

Bryan Cranston a 88. Oscar-gálát követő bulin Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

A tízrészes széria minden epizódja különálló történet lesz, Philip K. Dick egy-egy novelláját dolgozza fel. A sci-fi író munkásságát valószínűleg azok is ismerik, akik még nem hallották a nevét, hiszen olyan filmek, sorozatok készültek az írásai nyomán, mint a Szárnyas fejvadász, a Különvélemény, a Sorsügynökség vagy a The Man in the High Castle.

A mostani projekt producerei Cranston mellett Ronald D. Moore és Michael Dinner lesznek, előbbinek többek között a Star Trek: Az új nemzedék-et, a Battlestar Galactica-t és az Outlander-t köszönhetjük, utóbbi például a Maffiadoktor-on és A törvény emberé-n dolgozott korábban.