28 évesen meghalt a Csajok és az X-akták szereplője

2016.05.12. 12:00

28 éves korában, autóbalesetben hunyt el a Csajok-ban és az X-akták-ban is látott Nick Lashaway.

Nick Lashaway május 8-án szenvedett autóbalesetet, de akkor még csak a helyi lapok számoltak be az esetről, nem említették, hogy a férfi ismert lett volna. A baleset a Massachussets állambeli Framinghamben történt, a színész vezetett, a kórházba szállítás után halt meg – két utasa könnyebben megsérült.

Nick Lashaway 2013-banForrás: AFP/2013 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Az esetről a Csajok főszereplője, Lena Dunham is csak most értesült, az Instagramon tudatta a rajongókkal. Lashaway csupán egy epizódban jelent meg – a Dunham által játszott Hannah féltestvérét játszotta –, de a színésznő számára így is emlékezetes volt az egy hét, amíg együtt dolgoztak. "Nick egy tehetséges, vicces és kedves fiú volt, szerencsések voltunk, hogy a Csajok családjában tudhattuk őt" – írta.

Lashaway a Csajok mellett többek között az új X-akták-ban is megjelent, ő játszotta a fiatal Muldert. Sorozatok közül még A hivatal-ban és a Felejthetetlen-ben tűnt fel egy-egy epizódban, de játszott A 40 éves szűz-ben, a Szellemtanú-ban és a Lopott idő-ben is. Idén még jön vele egy film, a Diamond Soles

KAPCSOLÓDÓ CIKK