Meghalt Tonita Castro színésznő

2016.05.12. 18:39

63 éves korában elhunyt Tonita Castro színésznő, akit sokszor hívtak a producerek, ha idősebb mexikói nőt kellett játszani.

63 évesen, gyomorrákban halt meg Tonita Castro, akit a kétezres években számos filmben és sorozatban láthattunk. A hetvenes évek végén érkezett Mexikóból az Egyesült Államokba, de először csak rádiózott, 2005-ben kapta az első szerepét a Kemény zsaruk egyik epizódjában. 

Tonita Castro 2013-banForrás: AFP/2013 Getty Images/Jesse Grant

A következő évben a Jóbarátnők című filmben is megjelent, onnantól kezdve pedig folyamatosan foglalkoztatták. Főként komikus szerepekkel találták meg, olyan vígjátéksorozatokban közreműködött, mint a Sarah Silverman-program, A liga, a Nevelésből elégséges vagy a Két pasi – meg egy kicsi, majd 2013-2014-ben az Így neveld a faterod-ban hosszabban is láthattuk, ott ő játszotta az Edna nevű házvezetőnőt.

Benne volt Matthew Perry vígjátéksorozatában, a Csoportban marad-ban is, de például Adam Sandlerrel is dolgozott együtt a Ki nevet a végén?-ben. Egy-egy epizód erejéig besegített többek között a Glee-be és a Dexter-be is, utoljára a Life in Pieces című szériában tűnt fel.

KAPCSOLÓDÓ CIKK