Dombit igazoltatták: kiderült, hogy nem kínai

Dombi, Dombóvári István
Vágólapra másolva!
Dombóvári Istvánra 120 021 gramm című önálló estjén többek közt súlyproblémái, az evés, a barkácsolás, az intim termékek vásárlása, valamint az adóhatóság látogatása is szóba kerül.
Vágólapra másolva!

Dombi 120 021 gramm című önálló estjén kényes témákat is feszeget, mesél többek közt női higiéniáról, a dekopírfűrésszel, valamint a grillsütővel kapcsolatos kalandjairól, és beszól a folyton a közösségi médián csüngőknek.

"Reggel 5.45-kor van a riasztás, fekszek ott kiterülve, zörögnek az ajtón, valaki beordít: A törvény nevében! - Mi van, bekapcsolva hagytam a Film+-ot?" - teszi fel a kérdést a humorista, akinek végül a személyi igazolványával kellett bizonyítania, hogy ő bizony nem az a kínai, akit keresnek.

Az előadásból az is kiderül, hogyan magyarázzuk el egy végtelenül egyszerű embernek, mi az a G-pont, valamint az is, mi a teendő akkor, amikor az orvos arra utasít minket aranyérvizsgálat előtt, hogy pucsítsunk úgy, ahogy szoktunk.

Dombóvári István: 120 021 gramm című előadása május 13-án 21.00-kor, ismétlések május 14-én szombaton, 09.30-tól és vasárnap 19.00-tól.