Véresen komolyan veszik a Nagy Duett szereplői

Kasza Tibor Kasza Tibi TV2 Kasza Tibor interjú
Kasza Tibor interjú
Vágólapra másolva!
Kasza Tibi úgy érzi, lassan már álbajuszban kell vásárolnia, olyan nagy indulatokat kelt, ha valakinek rossz pontszámot ad A Nagy Duett-ben.
Vágólapra másolva!

Kasza Tibi a Mokká-ban promózta kicsit Kasza Taxi című videósorozatát, majd A Nagy Duett-ről is mesélt, úgy érzi, egyre élesedik a verseny, az idő előrehaladtával egyre komolyabban veszik az énekesek.

Én még ilyet nem láttam. Benne voltam az elmúlt három évadban is, akkor is volt egy-egy sértődés... De most csak addig vagyok még Magyarországon, amíg meg nem érkezik az új személyazonosságim, amivel elszököm Mexikóba, konkrétan álbajusszal mentem le vásárolni az adás után" – viccelődött.

Kasza Tibi a zsűriben tapsol valakinek Forrás: TV2

A zsűritag ezzel együtt nem gondolja, hogy a pontokkal kéne rajongókat szereznie, vállalja azt is, hogy egy-egy rosszabb értékelés után a Facebookon is nekimennek.

A közönségnek nem csak az alacsony pontszámokkal van baja, az sem tetszik nekik, ha valaki magasat kap, Berki Krisztián vagy Schobert Norbi továbbjutását például sokan bundának tartják. Kasza erre azt mondta, annyiszor hallotta már, hogy megvették a zsűri, hogy már akár pénzt is elfogadna.

mert most már kell" – poénkodott.

Aztán komolyra fordította a szót, szerinte az embereknek tudomásul kéne venniük, hogy ez egy szórakoztató show. "Nem ül bent egy hattagú politikai stáb, aki rendezi, hogy mi legyen – egyszerűen annyi történik, hogy ha béna vagy, akkor kiesel, ha nincsen elég nagy rajongótáborod, akkor könnyebben a veszélyzónába kerülsz" – mondta. Itt a teljes beszélgetés: