Kiefer Sutherland elnök lesz, Hasfelmetsző felbukkan

Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Vágólapra másolva!
Az ABC is javában készíti elő a 2016/2017-es tévés évadot, újonnan megrendelt sorozataihoz már előzetest is kiadott.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban ezekben a napokban zajlik az upfronts, vagyis a 2016/2017-es tévés évad műsorkínálatának kialakítása, az új sorozatok megrendelése. Az országos amerikai csatornák közül legutóbb az ABC jelentette be új szériáit, már az előzeteseket is bemutatta.

A legnagyobb dobás talán a Designated Survivor lesz,

ebben Kiefer Sutherland egy alacsonyabb rangú politikust játszik, aki váratlanul az Egyesült Államok elnökévé válik, miután a kabinet összes többi tagja meghal egy Washingtont ért támadásban. Erről már láthattunk egy rövidebb előzetest, a mostani már többet mond:

Jön a Rómeó és Júlia történetének továbbgondolása is, a Still Star-Crossed, amely azt mutatja be, hogy mi történik a Montague és a Capulet családdal azután, hogy Rómeó és Júlia meghalt. A középpontban Júlia unokatestvére, Rosaline (Lashana Lynch) áll, akit hozzáadnak a Wade Briggs által játszott Benvolióhoz.

Érkezik két ügyvédes sorozat is, a Conviction és a Notorious, a drámai vonalat pedig a Time After Time erősíti még, egy időutazós széria a Vámpírnaplók-at is jegyző Kevin Williamsontól. Ebben a neves sci-fi író, H. G. Wells a modern New Yorkba kerül, ráadásul nem egyedül, hanem Hasfelmetsző Jackkel együtt.

Lesznek természetesen új vígjátéksorozatok is

az ABC-n, családi komédiaként jön az American Housewife és a Speechless, miközben az Imaginary Mary egy szerelmi történetet mesél el, a Downward Dog-ban pedig egy filozofikus kutya szemszögéből látjuk a gazdáját. Az összes új sorozat előzetesét megnézheti egyben a Hollywood Reporter oldalán.