A 100 legjobb nő a tévéből: Nyári Dia

Nyári Dia Nyári Diána
Vágólapra másolva!
A Barátok közt Holman Hannája, vagyis Nyári Diána a képernyőn, milliónyi magyar szeme láttára érett nővé, nem is akármilyenné – göndör fürtjeivel, huncut szemeivel nem maradhatott le a listánkról.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 45. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Nyári Diána,

aki cikksorozatunkban a második színésznő a Barátok közt-ből, Kiss Ramóna után. A fél ország ismeri, hisz az RTL Klub napi sorozatában hat éve játssza Holman Hannát, a képernyőn vált fiús kamaszlányból csinos nővé.

Hat éve van Barátok közt Forrás: baratok.hu

A folyamat a való életben is hasonlóképp zajlott, Dia erről így mesélt három éve az Origónak: "Nekem is volt egy olyan korszakom, amikor fiúsan öltözködtem, csak nekem előbb, mint Hannának.

Aztán ez letisztult, bár a zenei ízlésem nem változott sokat, most is a keményebb műfajokat szeretem, csak már a külsőmön nem látszik. Amúgy nagyjából olyan lány vagyok, mint ő, nap mint nap akad olyan szövegem, amelyet akár én is mondhatnék. Szókimondó vagyok én is, de sok más közös tulajdonságunk is van."

Egy jól sikerült fotó a Facebookról Forrás: Facebook/Nyári Diána

Dia már gyerekkorától kezdve készült a színészi pályára, kezdetben reklámfilmekben tűnt fel. Egyszer állítólag nagyon elkenődött, amikor a szerepe szerint a Mikulás szánjával kellett volna repülnie, de rájött, hogy igazából nem fognak repülni, trükkel oldják meg a dolgot.

Nyolcévesen már a Győri Nemzeti Színház színpadán állt a Doktor Zsivágó-ban, később a Valahol Európában és a 80 nap alatt a Föld körül színházi változatában is szerepelt. A Barátok közt csapatába 2010-ben, 16 évesen került, azóta is láthatjuk a napi sorozatban.

Még egy csodás kép Dia Facebook-oldaláról Forrás: Facebook/Nyári Diána

A Barátok közt-tel jött ismertségről 2013-ban még így vélekedett: "Hogy őszinte legyen, nem úszkálok a boldogságban attól, hogy lépten-nyomon felismernek, nem minden szituációban szeretem. Amikor korán reggel, még álmosan megyek valahova, vagy épp rossz kedvem van, akkor kifejezetten rosszul esik.

Persze, amikor színházban megtapsolják az embert, az nagyon jól esik, mint ahogy a szakmai elismerések is, de nem az volt a legcsábítóbb ebben a szakmában, hogy felismernek, vagy hogy újságokban szerepeljek" – mondta a már idézett interjúban. Mutatunk még róla pár képet:

Fotó: Bielik István
Forrás: Facebook/Nyári Diána
Forrás: Facebook/Nyári Diána
Forrás: Facebook/Nyári Diána
Forrás: TMC
Forrás: Facebook/Nyári Diána
Forrás: Redlemon
Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub