Apáti Bence: Produktív volt a forgatás

Ízes élet
Vágólapra másolva!
Apáti Bence a pénteki Ízes életben lesz vendég: a Kismenők zsűritagja az Origónak elmesélte, hogy a főzés, a sütés szenvedélye, hobbija, és a gasztroműsorok is leköltik.
Vágólapra másolva!

„Remek és produktív volt a forgatás. Közhely, de tényleg nagyon jól éreztem magam. 15 éve főzök, emiatt örültem nagyon, hogy az Ízes élet és Pataky Péter vendége lehettem. Számomra mindig megtisztelő, ha komoly séfekkel főzhetek együtt. Iskolában Sosem tanultam a főzés, sütés tudományát. Teljesen autodidakta módon sajátítottam el, úgyhogy külön öröm volt, hogy egy ilyen remek szakembertől leshettem el néhány trükköt" – lelkesedett.

Érlelt hátszínt sütött gombamártással és burgonyachipsszel. "Ilyen különleges húsféleség ritkán van nálunk terítéken, ezért nem mondhatnám, hogy túl rutinos lennék az elkészítésében, de Péter a sütés minden fázisát kontrollálta. Ezúton is köszönöm neki, hogy nem hagyta, hogy szénné égessem" – mondta.

Ízes élet Forrás: TV2

A főzés, a sütés szenvedélye, hobbija, egy mód arra, hogy kikapcsoljon, pihenjen. „Szeretek főzni, úgyhogy természetesen rengeteg gasztroblogot olvasok, és sok ilyen tematikájú tévéműsort is nézek. Az Ízes élet is a mindennapjaim része, 9-kor mindig megnézem" – tette hozzá.

„Nem tudnék kiemelni egy igazán kedvenc szakácsot, de talán Anthony Bourdain személyisége, és a gasztronómiáról vallott nézetei állnak hozzam a legközelebb. Sok kedvenc ételem van. Steakek minden mennyiségben. Sushi. Pizza. Pörköltök. Húsleves."

A Kismenőknek köszönhető ismertséget, az ezzel járó előnyöket es hátrányokat igyekszik kezelni, de nincs is sok baja, mert – mint monda - eddig csak pozitív visszajelzéseket és kedves mosolyokat kapott az utcán, metrón, buszon.